OSTEKAKE

Vår Ostekake er laget med nøttebunn og ostefromasj. Kaken dekoreres med frukter og bær. Som sidepynt brukes sjokoladeflak. Dette er en glutenfri kake, men er ikke laget i et glutenfri miljø.

 

Kakestørrelser:

  • 18 cm, ca. 8-10 biter

  • 23 cm, ca. 12-14 biter

  • 28 cm, ca. 20-22 biter

TIRAMIZU

Vår Tiramizu har nøttebunn og et lag ostefromasj. På toppen av kaken er det skogsbærblanding oversprøytet med gelé.

 

Kakestørrelser:

  • 18 cm, ca. 8-10 biter

  • 23 cm, ca. 12-14 biter

  • 28 cm, ca. 20-22 biter

FROMASJKAKER

OG OSTEKAKER

FROMASJKAKE

Vår Fromasjkake har både nøttebunn og sukkerbrødbunn og mellom lagene er det fylt med fromasj. Du kan velge mellom skogsbær, bringebær, jordbær, sjokolade, capuccino og pasjonsfrukt.

 

Kakestørrelser:

  • 18 cm, ca. 8-10 biter

  • 23 cm, ca. 12-14 biter

  • 28 cm, ca. 20-22 biter

MOULIN ROUGE

Dette er en frisk, fransk ostekake med nøttebunn og sukkerbrødbunn. Kaken er toppet med bringebær og gelé.

 

Kakestørrelser:

  • 18 cm, ca. 8-10 biter

  • 23 cm, ca. 12-14 biter

  • 28 cm, ca. 20-22 biter

SUKSESSTERTE

Vår suksessterte er laget med nøttebunn og en suksesskrem av ekte meierismør, fløtekrem og eggeplommer. Kaken er dekorert med sjokoladestrøssel.

Kakestørrelser:

  • 18 cm, ca. 8-10 biter

  • 23 cm, ca. 12-14 biter

  • 28 cm, ca. 20-22 biter

Christensen AS Bakeri & Konditori

Storveien 123, 1621 Gressvik

 

Tlf: 69 35 16 00

E-mail: post@christensen-bakeri.no

Våre Utsalg:

  • Storveien

  • Hassingen

  • Sentrum (åpner i 2020)