elting Dough
Preparing Dough
Cutting Bread

Surdeigsprodukter bakt i steinovn får en tynn skorpe og store porer. God surdeig, mindre gjær og lengre hviletid øker aromaen og bringer frem de gode smakene.

Vi dyrker selvfølgelig frem vår egen surdeigskultur, som gjør brødet smakfullt og gir en god konsistens. Surdeigsbrød tilfører melkesyrebakterier til magen og den langsomme heveprosessen gjør at brødet er lettere fordøyelig.

Surdeigspelt.jpg

Surdeig-Speltbrød

Brødet er laget av 100% spelt som ofte kalles urkornet.

Grovhetsgrad 51%.

Allergener: Gluten av spelt og hvete (2,1%). Kan inneholde sporer av sesamfrø.

Surdeigsbrød

steinovnsbakt

Surdeigsbrød fin.jpg

Surdeigsbrød fin

Brødet er produsert med sammalt  hvete og rug, har en surdeigskultur av sammalt rug.

Grovhetsgrad 23%.

Allergener: Gluten av hvete og rug. Kan inneholde sporer av sesamfrø.

Surdeigsbrød grov.jpg

Surdeigsbrød grov

Brødet er produsert med sammalt hvete grov, sammalt rug og byggmel. Brødet har en surdeigskultur av sammalt rug.

Grovhetsgrad 52%.

Allergener: Gluten av hvete, rug og bygg. Kan inneholde sporer av sesamfrø.