Våre ekte steinovnsbakte brød blir bakt ut fra de beste norske baketradisjoner. Brødene blir stekt direkte på stein i vår hertovn, dette gjør at brødet får en tykk og sprø skorpe.

Nyt smaken...

100% SPELTBRØD MED SURDEIG AV SPELT

Vi dyrker selvfølgelig frem vår egen surdeigskultur, som gjør brødet smakfullt og gir en god konsistens. Noen opplever at spelt-gluten er lettere fordøyelig enn hvetegluten. Grovhetsgrad 50%.

Surdeigsbrød

Steinovnsbakte brød

HJEMBAKTBRØD

Brødet inneholder blant annet hvete helkorn og fullkornshvete. Brødet har også naturlig surdeig av rug som tilfører ekstra smak og konsistens. Grovhetsgrad 50%.

SURDEIGSBRØD FIN

Brødet er produsert med sammalt  hvete og rug, har en surdeigskultur av sammalt rug. Dette gir brødet en god smak, god konsistens og gir en nydelig skorpe. De fleste opplever surdeigsbrød som lett fordøyelig. Grovhetsgrad 23%.

GROVBRØD EXTRA

Brødet inneholder blant annet sammalt rug, hvetekli, rugkli og naturlig surdeig av hvete. Brødet har ingen hele korn og passer til hele familien. Dette er vårt groveste brød.

Grovhetsgrad 89%.

SURDEIGSBRØD GROV

Brødet er produsert med sammalt hvete grov, sammalt rug og byggmel. Brødet har selvfølgelig en surdeigskultur av sammalt rug. De fleste opplever surdeigsbrød som lett fordøyelig. Grovhetsgrad 52%.

PAVE RUSTIQUE

Dette er et fint brød som også har surdeig av rug og hvete. Nydelig  til alle typer gryteretter og supper. Store skiver. Grovhetsgrad 0%.

OLIVENBRØD

Et saftig og fint brød som er rik på smak, inneholder blant annet olivenbær og durumhvete. Brødet passer godt til koldtbord, supper og varmretter. Grovhetsgrad 0%

GO'BITEN finbrød

Inneholder blant annet durumhvete og er et saftig og fint brød som brukes som loff, men som har mer mat i seg. Grovhetsgrad 0%.

Christensen AS Bakeri & Konditori

Storveien 123, 1621 Gressvik

 

Tlf: 69 35 16 00

E-mail: post@christensen-bakeri.no

Våre Utsalg:

  • Storveien på Gressvik

  • Hassingen Senter

  • Sentrum Torv

  • Sorgenfri Senter