Brødloff
Å lage brød
hjemmelaget brød
Urbrød.jpg

Spesialbrød

UR-Brød

Brødet er bakt kun med bygg 50% og spelt 50% og er produsert over en surdeigskultur av 100% spelt.

De to eldste kornsortene i verden - altså UR korn. Et fantastisk saftig og godt brød som strutter av gode næringsstoffer. Vi kan nevne kostfiber betaglukan. Kornet er produsert av bønder i Østfold. Grovhetsgrad 78%.

Multifiberbrød.jpg

Multifiberbrød

Brødet har kun 22,8% karbohydrater og  har et høyt protein innhold 19,3%. Inneholder blant annet byggmel, solsikkekjerner og linfrø.

Grovhetsgrad 61%.

Proteinbrød2.jpg

Proteinbrød

Brødet har kun 8,3% karbohydrater og et høyt protein innhold, hele 24,3%. 

Grovhetsgrad 58%.

Glutenfritt brød.jpg

Glutenfritt kjernebrød

Dette brødet er saftig og velsmakende og holder seg saftig lenge. Brødet er tilsatt gode smaker og har et mer brødaktig konsistens. Det er ikke produsert i et 100% glutenfritt milljø. Laboratorietest viser mindre enn 5ppm.