Spesialbrød

NYHET - kommer til påsken 2021

UR-BRØD

Brødet er bakt kun med bygg 50% og spelt 50% og er produsert over en surdeigskultur av 100% spelt.

De to eldste kornsortene i verden - altså UR korn. Et fantastisk saftig og godt brød som strutter av gode næringsstoffer. Vi kan nevne kostfiber betaglukan. Kornet er produsert av bønder i Østfold. Grovhetsgrad 78%.

MULTIFIBERBRØD

Brødet har kun 22,8% karbohydrater og  har et høyt protein innhold 19,3%. Inneholder blant annet byggmel, solsikkekjerner og linfrø.

Grovhetsgrad 61%.

PROTEINBRØD

Brødet har kun 8,3% karbohydrater og et høyt protein innhold, hele 24,3%. 

Grovhetsgrad 58%.

GLUTENFRITT BRØD

Dette brødet er saftig og velsmakende og holder seg saftig lenge. Brødet er tilsatt gode smaker og har et mer brødaktig konsistens. Det er ikke produsert i et 100% glutenfritt milljø. Laboratorietest viser mindre enn 5ppm.

Christensen AS Bakeri & Konditori

Storveien 123, 1621 Gressvik

 

Tlf: 69 35 16 00

E-mail: post@christensen-bakeri.no

Våre Utsalg:

  • Storveien på Gressvik

  • Hassingen Senter

  • Sentrum Torv

  • Sorgenfri Senter