Brødloff
Å lage brød
hjemmelaget brød
Urbrød.jpg

Spesialbrød

UR-Brød

Brødet er bakt kun med bygg 50% og spelt 50% og er produsert over en surdeigskultur av 100% spelt.

De to eldste kornsortene i verden - altså UR korn. Et fantastisk saftig og godt brød som strutter av gode næringsstoffer. Vi kan nevne kostfiber betaglukan. Kornet er produsert av bønder i Østfold. Grovhetsgrad 78%.

Allergener: Gluten av bygg og spelt. Kan inneholde sporer av sesamfrø.

Multifiberbrød.jpg

Multifiberbrød

Brødet har kun 22,8% karbohydrater og  har et høyt protein innhold 19,3%. Inneholder blant annet byggmel, solsikkekjerner og linfrø.

Grovhetsgrad 61%.

Allergener: Gluten av bygg, hvete, rug og soya. Kan inneholde sporer av sesamfrø.

Proteinbrød2.jpg

Proteinbrød

Brødet har kun 8,3% karbohydrater og et høyt protein innhold, hele 24,3%. 

Grovhetsgrad 58%.

Allergener: Gluten av hvete og rug. Soya og sesamfrø.

Glutenfritt brød.jpg

Glutenfritt kjernebrød

Dette brødet er velsmakende og holder seg saftig lenge. Brødet er tilsatt gode smaker og har et mer brødaktig konsistens.

Allergener: Kan inneholde sporer av hasselnøtter, mandler, valnøtter og gluten. Laboratorietest viser mindre enn 5ppm.