



Spesialbrød
NYHET - kommer til påsken 2021
UR-BRØD
Brødet er bakt kun med bygg 50% og spelt 50% og er produsert over en surdeigskultur av 100% spelt.
De to eldste kornsortene i verden - altså UR korn. Et fantastisk saftig og godt brød som strutter av gode næringsstoffer. Vi kan nevne kostfiber betaglukan. Kornet er produsert av bønder i Østfold. Grovhetsgrad 78%.

MULTIFIBERBRØD
Brødet har kun 22,8% karbohydrater og har et høyt protein innhold 19,3%. Inneholder blant annet byggmel, solsikkekjerner og linfrø.
Grovhetsgrad 61%.

PROTEINBRØD
Brødet har kun 8,3% karbohydrater og et høyt protein innhold, hele 24,3%.
Grovhetsgrad 58%.

GLUTENFRITT BRØD
Dette brødet er saftig og velsmakende og holder seg saftig lenge. Brødet er tilsatt gode smaker og har et mer brødaktig konsistens. Det er ikke produsert i et 100% glutenfritt milljø. Laboratorietest viser mindre enn 5ppm.