FROMASJKAKE SJOKOLADE

Dette er en kake som kan lages laktosefri med glutenfri bunn. Kaken er laget med tre lag sjokoladebunner og sjokoladefromasj mellom lagene. Sjokoladebunnene har et tynt lag med aprikosesyltetøy.

Kakestørrelser:

  • 18 cm, ca. 8-10 biter

  • 23 cm, ca. 12-14 biter

  • 28 cm, ca. 20-22 biter

  • Firkantet 40x30 cm, ca. 35 biter

  • Firkantet 40x45 cm, ca. 45 biter

  • Firkanet 40x60 cm, ca. 65 biter 

BLØTKAKE 

Våre bløtkaker er laget med tre lag sukkerbrødbunner og med krem mellom hvert av lagene.

Som fyll i kaken kan du blant annet velge mellom:

  • Bringebær

  • Jordbær

  • Skogsbær

 

Kakestørrelser:

  • 18 cm, ca. 8-10 biter

  • 23 cm, ca. 12-14 biter

  • 28 cm, ca. 20-22 biter

GLUTEN- OG LAKTOSEFRIE KAKER

Våre produkter er ikke laget i et 100% glutenfritt miljø.

MARSIPANKAKE 

Kaken kan lages både laktose- og glutenfri. Våre marsipankaker er laget med tre lag sukkerbrødbunner og med krem mellom hvert av lagene.

Som fyll i kaken kan du blant annet velge mellom:

  • Bringebær

  • Jordbær

  • Skogsbær

 

Kakestørrelser:

  • 18 cm, ca. 8-10 biter

  • 23 cm, ca. 12-14 biter

  • 28 cm, ca. 20-22 biter

  • Firkantet 40x30 cm, ca. 35 biter

  • Firkantet 40x45 cm, ca. 45 biter

  • Firkanet 40x60 cm, ca. 65 biter 

Christensen AS Bakeri & Konditori

Storveien 123, 1621 Gressvik

 

Tlf: 69 35 16 00

E-mail: post@christensen-bakeri.no

Våre Utsalg:

  • Storveien på Gressvik

  • Hassingen Senter

  • Sentrum Torv

  • Sorgenfri Senter