MARSIPANKAKE 

Våre marsipankaker er laget med tre lag sukkerbrødbunner og med krem mellom hvert av lagene. Vi bruker selvfølgelig ekte kremfløte i våre kaker. Om du ønsker kan du kombinere krem og vanilje.

Som fyll i kaken kan du blant annet velge mellom:

  • Bringebær

  • Jordbær

  • Skogsbær

  • Aprikos

  • Valnøtter

Vi kan lage både gluten- og laktosefrie marsipankaker.

 

Kakestørrelser:

  • 18 cm, ca. 8-10 biter

  • 23 cm, ca. 12-14 biter

  • 28 cm, ca. 20-22 biter

  • Firkantet 40x30 cm, ca. 35 biter

  • Firkantet 40x45 cm, ca. 45 biter

  • Firkanet 40x60 cm, ca. 65 biter 

BLØTKAKE 

Våre bløtkaker er laget med tre lag sukkerbrødbunner og med krem mellom hvert av lagene. Vi bruker selvfølgelig ekte kremfløte i våre kaker. Om du ønsker kan du kombinere krem og vanilje.

Som fyll i kaken kan du blant annet velge mellom:

  • Bringebær

  • Jordbær

  • Skogsbær

  • Aprikos

  • Valnøtter

 

Kakestørrelser:

  • 18 cm, ca. 8-10 biter

  • 23 cm, ca. 12-14 biter

  • 28 cm, ca. 20-22 biter

MARSIPAN- OG BLØTKAKER

MARSIPANKAKE MED FARGET MARSIPAN OG EKSTRA PYNT

MARSIPANKAKE MED KRITTHVIT MARSIPAN OG EKSTRA PYNT

BLØTKAKE MED JORDBÆR OG GELÉ

Christensen AS Bakeri & Konditori

Storveien 123, 1621 Gressvik

 

Tlf: 69 35 16 00

E-mail: post@christensen-bakeri.no

Våre Utsalg:

  • Storveien

  • Hassingen

  • Sentrum (åpner i 2020)