Våre andre

brødsorter

ØSTFOLDBRØD

Inneholder blant annet sammalt rug og hvete, linfrø og solsikkekjerner. Grovhetsgrad 54%.

FJORDBRØD

Brødet har kun malte korn og er et av våre groveste brød. Brødet inneholder blant annet fullkornshvete og sammalt rug. 

Grovhetsgrad 83%.

WEEKEND LOFF

En saftig formloff med sesamfrø.

Grovhetsgrad 0%.

FFK BRØDET 

Christensen Bakeri har i samarbeid med FFK  utviklet det offisielle FFK brødet. For hvert brød du kjøper går kr. 2,50 direkte til FFKs idrettssamarbeid .

Dette er et nøkkelhullsprodukt som passer for hele familien. Grovhetsgrad  52%.

FRØKORNBRØD

Inneholder blant annet linfrø, solsikkekjerner, sesamfrø og hirsefrø. Grovhetsgrad 45%

5-KORN

Inneholder blant annet linfrø, solsikkekjerner, sesamfrø, boghvete og hirsefrø. 

Grovhetsgrad 39%.

SUPERBRØD

Barnas favoritt. Inneholder blant annet sammalt hvete og sammalt rug. Grovhetsgrad 36%. 

BRIMI BRØD KAKU

Brødet er utarbeidet av den kjente kokken Arne Brimi. Brødet inneholder gulrot og kvannrot noe som gjør at brødet er ekstra saftig og holdbart. Grovhetsgrad 31%.

KNEIPP

Et sundt og godt nøkkelhullsprodukt.

Grovhetsgrad 33%.

Christensen AS Bakeri & Konditori

Storveien 123, 1621 Gressvik

 

Tlf: 69 35 16 00

E-mail: post@christensen-bakeri.no

Våre Utsalg:

  • Storveien på Gressvik

  • Hassingen Senter

  • Sentrum Torv

  • Sorgenfri Senter