Image by juan manuel Núñez Méndez
Fresh Dough
Fullkornsbrød

Alle våre brød er bakt på "gamle" baketradisjoner, i snart 100 år har vi levert håndverksprodukter til store og små innbyggere i Fredrikstad.  

Nyt smaken...

Våre andre

brødsorter

Østfoldbrød.jpg

Østfoldbrød

Inneholder blant annet sammalt rug og hvete, linfrø og solsikkekjerner. Grovhetsgrad 54%.

Allergener: Gluten av hvete, rug, havre og bygg. Kan inneholde sporer av sesamfrø.

Fjordbrød.jpg

Fjordbrød

Brødet har kun malte korn og er et av våre groveste brød. Brødet inneholder blant annet fullkornshvete og sammalt rug. 

Grovhetsgrad 83%.

Allergener: Gluten av hvete og rug, Kan inneholde sporer av sesamfrø. 

Weekendloff.jpg

Weekend loff

En saftig formloff med sesamfrø.

Grovhetsgrad 0%.

Allergener: Gluten av hvete og sesamfrø.

Superbrød.jpg

Superbrød

Barnas favoritt. Inneholder blant annet sammalt hvete og sammalt rug. Grovhetsgrad 36%.

Allergener: Gluten av hvete, rug, havre og bygg. Kan inneholde sporer av melk, sesamfrø  

Frøkornbrød.jpg

Frøkornbrød

Inneholder blant annet linfrø, solsikkekjerner, sesamfrø og hirsefrø. Grovhetsgrad 45%

Allergener: Gluten av hvete, havre, rug, bygg og sesamfrø. 

Fem korn.jpg

5-Korn

Inneholder blant annet linfrø, solsikkekjerner, sesamfrø, boghvete og hirsefrø. 

Grovhetsgrad 39%.

Allergener: Gluten av hvete, havre, bygg og sesamfrø.

Brød spiral.jpg

Spiral-loff

En god selskapsloff. 

Grovhetsgrad 0%.

Allergener: Gluten av hvete. Kan inneholde sporer av sesamfrø.

Kneipp.jpg

Kneipp

Et sundt og godt nøkkelhullsprodukt.

Grovhetsgrad 33%.

Allergener: Gluten av hvete og rug. Kan inneholde sporer av sesamfrø.

FFkbrød2.jpg

FFK Brødet 

Christensen Bakeri har i samarbeid med FFK  utviklet det offisielle FFK brødet. For hvert brød du kjøper går kr. 2,50 direkte til FFKs idrettssamarbeid .

Dette er et nøkkelhullsprodukt som passer for hele familien. Grovhetsgrad  52%.

Allergner: Gluten av hvete, rug, havre og bygg. Kan inneholde sporer av sesamfrø.

Brimi.jpg

Brimi Brød KAKU

Brødet er utarbeidet av den kjente kokken Arne Brimi. Brødet inneholder gulrot og kvannrot noe som gjør at brødet er ekstra saftig og holdbart. Grovhetsgrad 31%.

Allergener: Gluten av hvete, rug og havre. Kan inneholde spor av sesamfrø.