Vi lager mange varianter av den tradisjonelle Bryllupskaken som er satt sammen av marsipankaer fylt med krem og syltetøy. Ønsker du andre smaker kan en Bryllupskake settes sammen av fromasjkaker, konfektkaker eller du kan kombinere flere kaketyper. Du kan også bruke sjokoladekaker som er trukket med marsipan. Vi har stativer i flere varianter og størrelser. Flere av kakene kan leveres gluten- og laktosefrie.

 

OPPBEVARING:

Det er viktig at kaken blir satt rett på kjølerom eller i et kjøleskap som holder 0-4 grader.

BRYLLUPS- OG

FESTKAKER

ROSEDRYSS

Tradisjonell tårnkake med rosedryss, kaken er trukket med ekstra hvit mønstret marsipan, rosene er farget etter kundens ønske.

BRYLLUPSKAKE 4 ETG. MIX

Bryllupskaken kan lages med fire forskjellige kaketyper. På stativet nedenfor ser du en mix av Marsipan- Konfekt- og Ostekake. 

Kakene kan mikses etter eget ønske. 

KLASEROSER

Dette er en eksklusiv tårnkake. Kaken er trukket med ekstra hvit mønstret marsipan og håndlagede hvite roser.

BRYLLUPSKAKE 4 ETG. MARSIPAN

Dette er en "putekake" pyntet med røde marsipanroser.  

FESTKAKER PÅ STATIV

På kakestativene kan du sette sammen to til fire kaker. Kakemixen har forskjellige kakestørrelser og kaketyper. Du kan blant annet velge mellom marsipan-, sjokolade-, fromasj- og ostekake. Stativene leveres tilbake etter bruk.

Christensen AS Bakeri & Konditori

Storveien 123, 1621 Gressvik

 

Tlf: 69 35 16 00

E-mail: post@christensen-bakeri.no

Våre Utsalg:

  • Storveien

  • Hassingen

  • Sentrum (åpner i 2020)