Hver eneste dag og hver eneste natt baker vi 

ferske brød og bakevarer.

Nyt smaken...

VÅRE STEINOVNSBAKTE BRØD

Våre ekte steinovnsbakte brød blir bakt ut fra de beste norske baketradisjoner. Brødene blir stekt direkte på stein i vår hertovn, dette gjør at brødet får en tykk og sprø skorpe. Vi bruker råvarer av beste kvalitet.

Brødet passer perfekt til  koldtbord, tapas, reker og supper. Smaker ekstra godt med litt tykke skiver, ta frem brødkniven.

BRØD

SURDEIGSBRØD

Vi er stolte at vi nå har vårt eget surdeigsbrød. Brødet har en grovhetsgrad på 25% og det er kun tilsatt 0,5% gjær for å maksimere løftet i brødet. Vi dyrker selvfølgelig frem vår egen surdeig.

OLIVENBRØD

Et saftig og fint brød som er rik på smak.

PAVE RUSTIQUE

Dette er et fint brød som også har surdeig av rug og hvete. 

GO'BITEN finbrød

Inneholder blant annet durumhvete og er et kompakt finbrød. 

HJEMBAKT BRØD

Brødet har grovhetsgrad 50% og inneholder blant annet hvete helkorn og fullkornshvete.

GROVBRØD EXTRA

Dette er vårt groveste brød og inneholder blant annet sammalt rug, hvetekli og rugkli. Grovhetsgrad 89%. Brødet har ingen hele korn og passer til hele familien.

VÅRE SPESIALBRØD - må bestilles

FIBERBRØD - 50% mindre karbohydrater

I tillegg har brødet et høyt innhold av kostfiber som gir en forlenget metthetsfølelse. Brødet inneholder blant annet sammalt mel av bygg og rug (22%) og har et høyt innhold av protein (20,6%).

PROTEINBRØD

Brødet har 25,1% proteiner og kun 7,9% karbohydrater. Brødet inneholder ca 25% mindre karbohydrater enn hva man "normalt" finner i brød.

VÅRE BESTSELGERE 

FFK BRØDET 

Christensen Bakeri har i samarbeid med FFK  utviklet det offisielle FFK brødet. For hvert brød du kjøper går kr. 2,50 direkte til FFKs idrettssamarbeid .

Dette er et nøkkelhullsprodukt som passer for hele familien (52% grovt, 8,9% fiber, 43,2% andel fullkorn).

BRIMI BRØD, Kaku med kvann og gulrot

Brødet er utarbeidet av den kjente kokken Arne Brimi. Brødet inneholder gulrot og kvannrot noe som gjør at brødet er ekstra saftig og holdbart. Grovhetsgrad 31%.

Vi har også mange andre deilige brød

FJORDBRØD - brødet har kun malte korn og er et av våre groveste brød. 83% grovt, 9,2% fiber og 57,7 andel fullkorn.

ØSTFOLDBRØD- inneholder blant annet havre helkorn, linfrø og solsikkekjerner. 53% grovt, 9,2% fiber og 45,9% fullkorn.

FRØKORNBRØD - inneholder blant annet linfrø, solsikkekjerner, sesamfrø og hirsefrø. 39% grovt og 8,3% fiber.

WEEKEND LOFF: En saftig formloff.

KNEIPP - et sundt og godt nøkkelhullsprodukt med en grovhetsgrad på 55%, 7,4% fiber og 46,3% andel fullkorn.

5-KORN - inneholder blant annet linfrø, solsikkekjerner, sesamfrø, boghvete og hirsefrø Grovhetsgrad 39%, 8,3% fiber og 21,6% fullkorn.

SUPERBRØD - barnas favoritt. Inneholder blant annet sammalt hvete og sammalt rug. 36% grovhetsgrad. 

Christensen AS Bakeri & Konditori

Storveien 123, 1621 Gressvik

 

Tlf: 69 35 16 00

E-mail: post@christensen-bakeri.no

Våre Utsalg:

  • Storveien

  • Hassingen

  • Sentrum (åpner i 2020)